Mindful Birth stifter Bjarne Dam Larsen

Bjarne født 1968, gift og far og morfar.

Han har i mere end 25 år arbejdet med mennesker som sygehjælper, social- og sundhedsassistent på plejehjem, demensafsnit, psykiatrisk bosted, medicinsk og kirurgisk afdeling, samt ambulatorium. 

I 2006 begyndte han sin eksistentielle psykoterapeutiske uddannelse og er i dag medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Bjarne har siden taget 2 uddannelser inden for hypnose, samt specialiseret sig i Hypnobirthing i Scotland ved Marie Mongan og fertilitet med hypnose, og har siden 2009 undervist gravide i Mindful birth ved Nordisk yoga i Odense, samt i sin egn klinik i Odense.
Herudover er Bjarne også uddannet som healingmassør og giver gravidmassage efter Norlys metoden.

Bjarnes verdensbillede er, at der altid er en gave i enhver situation, også når vi føler livet er imod os og ikke med os – og måske særligt i de situationer. Han tror på noget, der er større end os – nogen kalder det Gud – han kalder det kilden. Denne kilde vil os det kun godt og sender os derfor alt det, vi ønsker os - også det vi siger, at vi ikke ønsker os.

Det er derfor det er så vigtigt, at fokusere på og mærke det, vi ønsker skal ske, og ikke det vi ikke ønsker.

Bjarne er optaget af og overbevidst om, at vi skaber vores eget liv gennem vores tanker, overbevisninger og vores verdenstilblivelse. Det giver sig til udtryk, i alt hvad han laver i sessioner med klienter, undervisning og de foredrag han afholder.

Det er også derfor, at han trods sit ”mandlige fødselserfaring” har valgt at formidle sin viden om denne metode til gravide, at en naturlig, rolig, fredelig og let fødsel er mulig når blot der ikke bringes frygt med i forløbet.
Frygt opstår, når vores tanker befinder sig i fremtiden eller fortiden. Tanker omhandlende ”Hvad nu hvis..” – er tanker vi kommer til at identificere os med, men som ikke er sande. Fremtiden eksisterer ikke, den skabes og har et hav af muligheder, og fortiden er forbi. Det eneste der eksisterer, er nuet. Nuet er ikke fremtiden, eller for den sags skyld fortiden – nuet er lige NU og NU…

Luk dine øjne et øjeblik… Er der noget galt med dit NU – lige NU?

Stifter af Mindful Birth Metoden Bjarne Dam Larsen

Mindful Birth 

Stifter psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen - tlf. 53500588