Annika og Louise, 13.12.2016 (22:18:45)

Vi er begge jordmødre har arbejdet sammen med Bjarne Dam Larsen ifm fødselsforberedelsen til konceptet Mindful Birth. Bjarne er en sand ildsjæl der brænder for de gravide,deres partnere og ikke mindst den naturlige fødsel. Bjarnes holistiske tilgang til mennesker generelt, og ikke mindst hans helhedsorienteret syn på graviditet og fødsel, gør at en hver vil føle sig tryg i hans hænder. Vi kan varmt anbefale Mindful Birth, til dig som gravid og til andre jordmødre.

Mie, 13.12.2016 (22:13:34)

Jeg vil gerne sige stor tak for et godt Mindfuld Birth kursus i maj måned 2015.

Jeg fødte en dejlig pige d. 26 juli og jeg alt gik stille og roligt bl.a. takket være, de ting jeg lærte under dit kursus.
Jeg brugte de lange ind- og udåndinger under veerne og blev ved med at fokusere på tanken om, at min krop nok skulle klare arbejdet og at smerterne var helt naturlige og at der var pauser, hvor jeg kunne slappe af, så godt jeg kunne.

Jeg fødte min datter i vand, hvilket jeg havde ønsket og det hele gik ret hurtigt ( 4,5 timer fra jeg kom til fødegangen).
Jordmoderen sagde, at grunden til den hurtige fødsel, var at jeg var så god til at slappe af, så kroppen kunne gøre sit arbejde. Det betyder ikke, at jeg ikke skreg og brølede. Det gjorde jeg også - men kun nogle sekunder - så fokuserede jeg atter på vejrtrækningen.

Så kan kun anbefale andre, at komme på dit kursus og kan godt forstå dem, der siger at de ville ønske, at de havde gået til fødselsforberedelse.

Maiken Christiansen, 09.12.2016 (14:56:08)

Som jordemoder og certificeret Mindful Birth underviser kan jeg varmt anbefale Mindful Birth
uddannelsen til andre jordemødre.

Mindful Birth fokuserer på essensen af den normale fødsel, hvilket kan være en mangelvare i vores risikofyldte sundhedssystem i dagens Danmark. Mindful Birth er ikke nogen ny videnskab, men indholdet minder os om de naturlige processer og holistiske værdier som går hånd i hånd med den gode, normale fødsel.

Derfor tror jeg på, at Mindful Birth, med denne naturlige og holistiske tilgang til fødsler, kan være med til at bringe ro og accept ind i alle tænkelige fødselsforløb, og dermed underbygge troen på den normale fødsel både for parret og for jordemoderen.

Jeg er Mindful Birth jordemoder, og jeg der gør en dyd ud af støtte den naturlige, rolige og fredfyldte fødsel.
Tak til Bjarne for den skønne uddannelse.

Pernille, 09.12.2016 (14:53:25)

"Mindful Birth arbejder meget med at en fødsel er en forudsigelig procces og at den nødvendigvis ikke bliver som man kunne ønske sig eller havde forstillet sig. Det er vigtigt at kunne være omstillings parat. Det hjælp mig rigtig meget til at acceptere mig fødsel"

Skriv en kommentar

Gravide anbefaler Mindful Birth

Mindful Birth 

Stifter psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen - tlf. 53500588